Intensivutbildning

Hur går det till ?

 
Förutsättningen för att du skall kunna genomgå den här utbildningen är att du har förkunskaper, du skall kunna manövrera bilen på ett godtagbart sätt dessutom måste du lägga ner mycket energi på både teori och körning under en 4-6 veckor. Tänk på en sak en intensivutbildning är ingen genväg till körkortet det ställs samma krav på alla elever när du skall göra ditt förarprov på Trafikverket.
 
Det första vi kommer att göra är en testlektion för att mäta av dina kunskaper och då tittar vi speciellt på hur du hanterar bilen.
 
Därefter kommer vi att lägga upp ett schema på din utbildning såväl teoretiskt som praktiskt, har du önskemål om längre utbildningstid så tar vi givetvis hänsyn till detta.
 
Vi planerar in dina riskutbildningar.
 
Vi bokar tid på Trafikverket när du skall avlägga ditt förarprov, teori och körning skall du helst göra samma dag. OBS! Den bokade tiden på Trafikverket är preliminär och kan alltså ändras om du inte uppfyller kraven för ett förarprov.
 
Det är mycket viktigt att du kan hålla schemat för det finns inte mycket utrymme för några större förändringar, dina teoriprov gör du hemma från din egen dator, men vi kommer att följa dig väldigt noga på dessa prov för att vara till din hjälp om något skulle "hänga" upp sig under resans gång.
 

Paketpris för intensivutbildning.

 
Vi har gjort ett komplett paket som nu gäller för alla elever.
 
Viktigt!!! Det är dina kunskaper som avgör, vissa elever kan behöva fler lektioner än vad de har köpt i sitt paket och andra elever behöver färre lektioner och då kommer trafikskolan att betala tillbaka dessa lektioner
 
Vi tar bara in ett begränsat antal elever för intensivutbildning och vi tar bara emot elever i vårt närområde.
 
Information och inskrivning för alla nya elever har vi varje helgfri måndag mellan 13:00-20:00 då hjälper vi dig även med körkortshandlingar, syntest m.m.
 
Kan du inte komma under dessa tider, ring 0768-354 518 så kommer vi överens om en tid som passar dig.
 
                        
                                          
 
 
 
 

Kontakt

Din Trafikskola i Ystad AB Oskarsgatan 3A
Ystad
27140
Kontorstid varje måndag mellan 13:30-20:00
Övriga tider efter överenskommelse
0411-744 60
0708-657789 Måndag - Torsdag 09:00-18:00
lassestridsberg@gmail.com